jag vill mycket, jag.

Jag vill också kunna checka in "Hos Älsklingen" på facebook.
Jag vill också ha någon som får mina knän att bli helt skaka, någon som får hela min värld att snurra.
Jag vill också kunna uppdatera statusen med att "vi" har varit tillsammans i 6 månader.
Jag vill också kunna hålla om någon så att det kommer fjärilar i magen.
Jag vill också ha någon som får mig att tappa andan när han kysser mig.
Jag vill också ha en pojke som tårkar mina tårar och stryker mig över håret.
Jag vill också kunna låta mitt hjärta blöda inför någon som tjepar ihop det så att det blir helt och fint.
Jag vill ha dig.

---

Everything I see and do makes me think of you.

---

If you want to know where your heart is,

look to where your mind is when it wanders.

snälla förstå.

Förstå att du måste ta ett steg tillbaka nu, du skrämmer iväg mig.

I am responsible if it will fall apart.

Det var inte meningen att det skulle bli så här. Men nu har jag pratat med dig om det. Vi båda grät i telefonen. Det kan ha varit något av det svåraste jag har gjort. Göra illa både någon annan och mig själv. Men det skulle bara blitt ännu värre om jag inte gjorde det. Jag ska bara trassla ut allt jag har i huvudet, sen får vi se.


:)

Ikväll skrev du till mig. Jag blev sådär löjligt glad. Känner mig så himla fåmig när jag kommer på mig själv med att sitta och le för mig själv. För det gjorde jag verkligen. Du sa ord till mig som jag behövde höra. Oj oj, vad jag behövde höra dom... Ännu en gång hade jag tänkt tacka dig för att du finns men det behöver jag nog inte. Du vet precis hur jag känner och vad jag tycker och hur mycket det du gör betyder för mig. Så egentligen behöver du ingen förklaring. Du skulle förstått ändå. För att du förstår. Du förstår alltid. Även när ingen annan gör det så gör du det. Det är därför du är så jävla bra och jag kommer aldrig i hela mitt liv släppa greppet jag har om dig. Du har sagt samma sak till mig flera gånger. Att du hoppas att vi kommer vara vänner för alltid. Du är bäst, L.

jag ber om ursäkt.

Förlåt. Förlåt för att jag har lett dig på fel spår. Det var inte meningen.

för du är det finaste jag vet.

Jag förstår. Jag förstår det mycket väl om du träffar någon bättre sen. Någon lite finare en mig som förtjänar dig mer än vad jag gör men nu tänker jag sluta skriva. Det känns löjligt att skriva detta när jag aldrig ens har sett in i dina ögon på riktigt.

---

"In the end we only regret chances we didnt take,
the relationships we were scared to have and the decisions
we waited to long to make.
There comes a time in your life when you realise who matters,
who doesn't,
who never did and who always will."

- unknown.

I've got to think twice before I give my heart away and I know all the games you play, because I play them too.

Today in school I saw you in the same classroom as I was in. Then... I walked behind you down the stairs too and you know what..? I just wanted to kick you so hard in the back of your head. Mentally, I did it over and over again. I didn't do it in real life. You know why..? Because I don't hurt people. Like you do.

spåkulan sa...

"Det är inte bra att stressa upp sig för småsaker. Ta en sak i taget. Det löser sig."

dumma mig.

Jag är så arg hela tiden. Jag tar ut det på dom jag tycker mest om. Det lärde jag mig på psykologin, om man tar ut ilskan på andra så är det dom man älskar. Saker är den att... jag vet inte varför jag är arg. Så fort någon säger någonting så smäller det direkt och mitt humör går från toppen till botten på en sekund. Jag blir så arg på mig själv och det är så jobbigt att inte veta. Eller... jag har nog en liten aning men jag vet fan inte hur jag ska sätta ord på det. Jag kan inte ens reda ut det i huvudet. Det är bara bilder på personer som hör ihop med vissa situtationer som jag göra att jag är så lättretlig.

Det var allt för mig. Tack.

igen.

Jag tror jag är påväg att göra något som jag inte är helt säker på att jag verkligen VILL göra. Igen. Igen tänker jag alltid på andra för mig själv. Ångesten börjar krypa fram, åter igen.

för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med.

Just nu är det enda jag vill att vara i dina armar.

~

After a while,

you'll learn the difference between
holding a hand and falling in love,

you begin to learn that
kisses don't always mean something,

promises can be broken
just as quick as they are made

and sometimes good byes
really are forever.


I think Pooh is the wisest bear ever.

Piglet "How do you spell love?" Pooh "You don't spell it. You feel it."

"A little consideration, a little thought for others, makes all the difference."

"I used to believe in forever... but forever was too good to be true."

"If ever there is tomorrow when we’re not together... there is something you must always remember. You are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think. But the most important thing is, even if we’re apart... I’ll always be with you."

"If the person you are talking to doesn't appear to be listening, be patient. It may simply be that he has a small piece of fluff in his ear."

"If there ever comes a day when we can't be together keep me in your heart, I'll stay there forever."

"If you live to be 100, I hope I live to be 100 minus 1 day, so I never have to live without you."

"Promise me you'll never forget me because if I thought you would I'd never leave."

"Some people care too much, I think it's called love."

känn ingen sorg för mig.

Jag tackar Gud för Håkan Hellström. Varje dag.

everything I want is everything that isn't here.

You don't know how much I want to kiss you. How much I want to hold your hand, laugh with you, give you popcorn-kisses, cuddle infront of a movie, make out with you and tangle myself up in you and lose my control 'cause I know it ok because I'm with you. I want to get into fights over nothing with you, kiss you in the rain, find OUR own song, stay up late, your arms around me when I cry... To put it simple, I want you to love me.

The thing is... I don't know who "You" is.

- Fanny Walhed

det kommer kanske inte alltid vara vi två bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

Jag förstår inte hur du står ut med mig. Men mitt konstanta babbel om saker som gör mig ledsen hit och dit hela tiden. Jag vet inte om du är förstår hur tacksam jag är att du bryr dig om mig.

ihopslingrade tankar.

Tankar. Alldeles för mycket tankar har rusat igenom mitt huvud. Slingrat ihop sig i varandra så att jag inte ens vet vad jag tänker.

Du är bland annat inblandad. Det berättade jag inte för dig. Men jag berättade om allt annat. Eller ja, du frågade. Som vanligt är alla som behandlar mig illa idioter som jag ska skita i enligt dig. Du får mig alltid att le när tårarna precis har runnit. Du byter samtalsämne på ett mjukt sätt så att jag inte ens märker något. Undra om du gör det medvetet…

Tack för allt. Du är det finaste jag vet.

det verkar som hon överlevt sen sist jag såg henne.

"Ta hand om henne väl för jag vet vilken dy hon varit i." dom orden önskar jag att någon hade sagt till pojkarna jag har träffat. Det skulle nog spara mig väldigt mycket smärta.

vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuvuden.

Jag vill också vara 18 år. Jag vill också stå och köa utanför krogen klockan 00.01 och stolt visa upp min legitimation som visar att jag får. Jag vill också tumla runt full på stadens gator med en cider i handen med mina vänner och skrika och sjunga. Jag vill också snubbla och trilla ihop och bara skratta åt det tills en främling kommer och sträcker en handen och helt plötsligt är det den finaste personen du någonsin har träffat. Jag vill också vakna upp bakfull men inte bry mig för att jag vet att så hade så jävla kul dagen innan. Jag vill inte vara en förlorad sjuttonåring.

RSS 2.0